MediAmbient
Es remodelaran els jardins de Màlaga

Publicat el 12/11/2013 a les 16:45 h. - Redacció bcn.cat -

El Districte de Sants-Montjuïc preveu ampliar i millorar l'àrea de jocs infantils, que triplicarà la seva superfície i passarà a ocupar 347 metres quadrats.

El Districte de Sants-Montjuïc remodelarà els jardins de Màlaga, situats entre els carrers de Nicaragua i de Numància, al barri de Sants. L'actuació prevista preveu ampliar i millorar l'àrea de jocs infantils que hi ha en aquest espai i que actualment té una superfície de 107 metres quadrats. Els jardins són molt a prop d'una llar d'infants i perquè aquest equipament en tregui el màxim profit, s'ha previst l'ampliació de l'espai de jocs fins a una superfície de 347 metres quadrats, reconvertint una zona que actualment hi ha per a gossos.

Als nous jardins es crearan zones de jocs per a dos trams d'edats diferenciats: un espai per a infants de 0 a 5 anys, on es preveu la instal·lació de jocs de grimpar amb tobogans múltiples, molles, gronxadors, seients amb cistelleta per a nadons, túnels i casetes de fusta; i un altre per a infants de 6 a 12 anys, on també s'instal·laran jocs de grimpar amb cordes i fustes. A més, també s'habilitarà una zona de jocs lliures.

Aquestes dues àrees s'entendran com un únic espai interrelacionat i amb traçats suavitzats. La intervenció preveu també eliminar les tanques de fusta existents. El sauló i la sorra se substituiran per una capa de sorra nova a les àrees de jocs i per una capa de sauló estabilitzat a les zones d'estada. També es col·locarà un encintat amb vorada de formigó prefabricat que delimitarà els espais propis de joc. El pressupost destinat a aquest projecte és de 121.619 euros. Les obres s'iniciaran el mes de desembre i tindran una durada aproximada de dos mesos.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari