MediAmbient
En el marc de l'Smart City Expo World Congress

Publicat el 20/11/2013

En el marc de l'Smart City Expo World Congress va tenir lloc el dimarts 19 de noviembre, l'acte de lliurament dels Premis Ciutat Sostenible , que per onzè any consecutiu atorga la Fundació Fòrum Ambiental i el Smart City Expo World Congress , amb el suport del Ministeri d'Agricultura , Alimentació i Medi Ambient , com a reconeixement als municipis i ens Locals Supramunicipals de l'Estat espanyol que hagin apostat per projectes i actuacions dirigides a potenciar la sostenibilitat .


Els premis es van lliurar en el marc del Smart City Expo World Congress en un acte presidit el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila i el president de la FEMP, Iñigo de la Serna i el president de la Fundació Fòrum ambiental.
La Diputació de A Corunya ha resultat guanyador del Premi Ciutat Sostenible a la categoria d'Aigua. En aquesta mateixa categoria el diploma de finalistes es lliura ex aequo a l'Ajuntament de Barcelona amb el seu projecte el projecte "L'aigua, font de vida" com a resultat d'una llarga trajectòria de gestió eficient del consum d'aigua dedicada al reg de parcs i jardins i al subministrament de fonts i llacs ornamentals de la ciutat.

Més informació

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari