MediAmbient
Obertes les inscripcions pel Congrés d'Energia de Catalunya

Publicat el 18/10/2013

Ja us podeu inscriure al Congrés d'Energia de Catalunya, que se celebra del 25 al 29 de novembre, organitzat per l'Associació Energia de Catalunya, i que compta amb el suport d'Hàbitat Urbà.

COENERCAT és el Congrés d'Energia de Catalunya que pretén reunir a tots els professionals implicats en aquest sector. Està organitzat per l'Associació Congrés d'Energia de Catalunya, junt amb la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida, la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de Barcelona. Compta amb el patrocini de l'Agència d'Energia de Barcelona, l'Asociación de Productores de Energias Renovables, la Diputació de Barcelona i el Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports.

La inauguració del congrés tindrà lloc el 25 de novembre a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials, de la Universitat Politècnica de Catalunya, amb una sessió inaugural a càrrec de Pere Palacín, Director General d'Energia, Mines i Seguretat industrial del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya; Albert Vilalta, Gerent d'Hàbitat Urbà de l'Ajuntament de Barcelona i Joaquim Corominas, President de l'Associació Congrés d'Energia de Catalunya.

El congrés està estructurat en diverses sessions que se celebraran a Barcelona, Lleida, Girona i Tarragona, i que abordaran temes com "L'Energia d'ara i del Futur", "La Innovació en el sector de l'Energia", "Els recursos energètics a Catalunya", "Usos innovadors de l'energia", "Noves visions d'energies de sempre", "La sostenibilitat en el camp energètic", "Sostenibilitat de les innovacions energètiques", "Nous actors energètics", entre d'altres.

Trobareu més informació al web del congrés, així com el formulari d'inscripció, al que també hi podeu accedir directament a través d'aquest enllaç.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari