MediAmbient
LA UICN posa en valor el Pla del Verd i la Biodiversitat de la ciutat de Barcelona

Publicat el 12/12/2013

Consulteu el resum de la jornada de presentació del Pla del Verd i la Biodiversitat, que des del web de la IUCN han difós per explicar la sessió i posar en valor aquest pla per a l'impuls i protecció del patrimoni natural de la ciutat.

Chantal Van Ham, de la International Union for Conservation of Nature (IUCN), va oferir el passat dijous 28 de novembre a la biblioteca Jaume Fuster una conferència en el marc de la presentació del Pla del Verd i de la Biodiversitat.

En aquest sentit, la IUCN ha publicat en el seu web un resum de la jornada de presentació del Pla per posar-lo en valor per a l'impuls i protecció del patrimoni natural de la ciutat de Barcelona.

Podeu llegir el resum de la IUCN en aquest enllaç.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari