MediAmbient
Nous tallers de Superilles a Sant Martí

Publicat el 16/02/2015

El Poblenou acull dos tallers de participació, els dies 19 de febrer i 11 de març, en què es treballarà sobre com serà la superilla del barri, delimitada pels carrers de Bilbao, Pallars, la Llacuna, Tànger i l'avinguda Diagonal.

El barri del Poblenou, al districte de Sant Martí, és un dels barris seleccionats per acollir una de les cinc àrees pilot projectades a la ciutat en el marc del programa Superilles. La superilla del Poblenou està delimitada pels carrers de Bilbao, Pallars, la Llacuna, Tànger i l'avinguda Diagonal.

En aquest sentit, el barri del Poblenou acull dos tallers de participació per tal de compartir idees sobre el desenvolupament d'aquesta superilla. Tots dos tallers es realitzaran a l'Escola Pere IV (carrer Bilbao, 103-107) el dijous 19 de febrer i el dimecres 11 de març de 18 a 20.30 hores.

Els tallers estan adreçat als veïns i veïnes, a les persones que fan activitat a la zona, a les entitats i als equipaments de l'entorn. També estan oberts a la implicació de totes les organitzacions membres de Barcelona + Sostenible interessades en aquest espai de transformació.

Per participar al primer taller, podeu confirmar la vostra assistència a través del formulari d'inscripcions o bé al telèfon 93 291 57 09.

Per qualsevol dubte o aclariment podeu adreçar-vos a la tècnica de barri del Poblenou, Marta González a mgonzalezf@bcn.cat o a M.Antònia Fullana, tècnica de participació d'Hàbitat Urbà a procesparticipatiu@bcn.cat.

Podeu trobar més informació sobre la superilla del Poblenou (fulletó informatiu del projecte, plànol de l'àmbit i document de diagnosi) en aquest enllaç.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari