MediAmbient
Tota la informació del binomi Biodiversitat i ciutat, al web de Medi Ambient!

Publicat el 25/07/2013

Prepareu-vos per descobrir el patrimoni natural de Barcelona o quines són les espècies vertebrades característiques de la ciutat.

La pèrdua d'una espècie en un determinat territori és un perjudici col·lectiu que empobreix la diversitat biològica del planeta. La fauna i la flora autòctones de cada indret constitueixen, per tant, un bé únic que cal posar en valor i protegir, com també els hàbitats i ambients que allotgen les diferents espècies.

Conegueu tota la informació del binomi Biodiversitat i ciutat al web de Medi Ambient. En l'apartat dedicat a la Biodiversitat, descobrireu quin és el patrimoni natural de Barcelona, o quins són els hàbitats i espècies vertebrades característics de la ciutat, entre altres coses.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Més informació

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari