MediAmbient
Un hort vertical amb seguiment pedagògic

Publicat el 21/04/2015

L'Escola Cervantes del districte de Ciutat Vella compta des de principis d'abril amb un nou hort vertical amb seguiment pedagògic basat en una proposta de la pròpia escola amb l'assessorament de la secretaria d'Escoles + Sostenibles.

El projecte s'ha dut a terme en el marc de l'acord de col·laboració entre l'Ajuntament de Barcelona i La Caixa per a la promoció dels horts urbans a la ciutat que des de novembre de 2013 fins ara ha fet possible que 9 escoles signants del programa Escoles + Sostenibles puguin gaudir de tenir un hort vertical amb seguiment pedagògic. L'èxit d'aquesta iniciativa es basa en la seva naturalesa participativa, ja que els alumnes col·laboren en el disseny i en la plantació, i en la seva utilitat a nivell pedagògic basat en una proposta de la pròpia escola amb l'assessorament de la secretaria d'Escoles + Sostenibles.

Les altres escoles que ja han participat en el projecte són Escola Sadako, Escola Drassanes, Escola La Pau, Patronat Domènech, Escola d'Educació Especial Ntra. Sra. de Montserrat, Escola J.M Jujol, Escola M. Bleach i l'Escola Duran i Bas.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Més informació

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari