MediAmbient
Dos quilòmetres més per respirar Barcelona

Publicat el 30/03/2013 a les 17:13 h. - Eduard Gras -

El passeig de les Aigües, a Collserola, disposa de dos nous quilòmetres més per a ús exclusiu de vianants i ciclistes després d'unes obres d'acondicionament realitzades aquest hivern.

Vídeo 'Passeig de les Aigües'

Anar en bici, sortir a córrer o simplement fer anar les cames tot passejant pel passeig-mirador de les Aigües. Aquest cinturó verd ha rebut una inversió de 620.000 euros que ha servit per habilitar el tram del passeig entre la carretera d'Horta a Cerdanyola i Torre Baró. Això ha significat un pas endavant per donar continuïtat als 23 quilòmetres de longitud d'aquest passeig-mirador per tota la serralada de Collserola, des d'Esplugues fins al Pont del Congost.

Les noves millores consisteixen en la formació d'una cuneta, la construcció de passos soterrats per al pas d'aigües, la compactació del ferm i el reforç dels marges del camí amb gabions per evitar esllavissades. A més a més, s'ha millorat la senyalització del camí.

Després d'aquestes obres, es preveu que la xifra de 750.000 visitants que rebia el passeig de les Aigües augmenti lleugerament. Aquest nombre s'inclou en els 2,5 milions de persones que durant l'any visiten el parc de Collserola, una quantitat que supera l'afluència que tenen altres espais de la ciutat com el Museu del F.C. Barcelona o l'Aquàrium.

Tot el passeig de les Aigües forma part de l'anomenada Ronda Verda, un itinerari per a vianants i ciclistes de 73 quilòmetres que uneix Collserola amb la línia de mar i els rius Llobregat i Besòs.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

VÍDEO:Vídeo 'Passeig de les Aigües'

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari