MediAmbient
Agenda de Cicle de l'Aigua

CosmoCaixa acollirà el I Congrés de l'Aigua

El congrés, que tindrà lloc els dies 18 i 19 de març, té per objectius incrementar la sensibilitat hidràulica del país envers els problemes de l'aigua a Catalunya i fomentar el debat sobre les qüestions relacionades amb l'aigua.

Què pots fer tu per estalviar aigua?

T'oferim uns senzills ecoconsells per ajudar-te a estalviar aigua a la teva llar, en benefici del medi ambient i de la teva butxaca.

Les fonts de Barcelona, al mòbil!

L'aplicació mòbil Fonts BCN permet localitzar les més de 1.600 fonts d'aigua potable que hi ha a la ciutat.

Activitats per a tota la familia entorn a l'aigua al Museu Agbar

El Museu Agbar de les Aigües és un espai viu, concebut perquè hi aflorin les diverses manifestacions i aproximacions a l'aigua, a través d'una oferta d'exposicions i activitats per a tots els públics.

Vine a conèixer les instal·lacions d'aigua de la ciutat!

La Fàbrica del Sol organitza visites a les instal·lacions ambientals de la ciutat, incloses les clavegueres o els dipòsits d'aigua pluvial. Visita la seva web i reserva plaça en la propera sortida!

Les nadales s'incorporen als espectacles de Font Màgica

La Font de Montjuïc i les cascades de l'avinguda Maria Cristina es vesteixen de Nadal i ofereixen espectacles especials des del divendres 5 de desembre i fins al 5 de gener.

Les fonts de Barcelona s'il·luminen de vermell per conscienciar sobre l'optimització de la sang

Des de dissabte 8 i fins el divendres 14 de novembre l'Ajuntament de Barcelona il·luminarà de vermell les principals fonts de la ciutat amb motiu de la celebració de la IV Setmana de Medicina i Cirurgia Sense Sang organitzada per Hospital Quirón Teknon i Fundación Teknon.

A la tardor, la Font Màgica incorpora noves coreografies de jazz

A partir del diumenge 12 d'octubre i fins al dijous 27 de novembre la Font Màgica de Montjuic incorpora peces de jazz coincidint amb la celebració del 46 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona.

La Font Màgica brolla de dimarts a diumenge

L'equipament municipal amplia el seu calendari i es posa en funcionament, en horari diurn, de dimarts a diumenge, i també continua oferint el seu espectacle d'aigua, llum i color de dijous a diumenge entre les 21 i les 23.30 hores, fins al 30 d'octubre. No us ho perdeu!

Noves coreografies d'estiu a la Font Màgica

Aquest estiu, la Font Màgica estrena noves coreografies amb els èxits més actuals, no us ho perdeu!

AVÍS: Afectacions a la Font Màgica per les festes de la Mercè

La Font Màgica i els llacs de l'avinguda Maria Cristina veuran alterat el seu funcionament abans i durant les festes de la Mercè. Consulteu-ne les afectacions.

En marxa la nova temporada 2014 del Centre de la Platja

L'equipament d'educació ambiental ofereix un ampli programa d'activitats per a grups i públic en general entorn al litoral de la ciutat. Consulta l'oferta i gaudeix del litoral barceloní.

Dagoll Dagom celebra els 40 anys a la Font Màgica

Dimecres 16 de juliol al vespre, la companyia de teatre celebra els seus 40 anys amb diversos actes, inclosa una gran coreografia a les fonts de Montjuïc.

L'aigua, a debat en el cicle de conferències 'La ciència de l'aigua'

El Roca Barcelona Gallery acull el cicle de conferències organitzades en el marc del projecte "La ciència de l'aigua" de La UB Divulga. Fins al 8 de juliol.

AVÍS: Dissabte 7 de juny, aturada de l'espectacle a la Font Màgica

Amb motiu de la XXV Nit de l'Havanera de la Ciutat de Barcelona, la nit del 7 de juny s'anul·la l'espectacle musical de la font.

AVÍS: Programació especial de la Font Màgica l'11 de maig

Amb motiu de la Convenió de Roses de Barcelona, diumenge 11 de maig a les 21h la Font Màgica oferirà un espectacle especial sota el títol "El Llenguatge de les Roses", amb una selecció de músiques triades per Victòria Palma, periodista musical, de temàtica roserística.

Taller 'De la platja al Zoo: Els tresors de la Mediterrània'

Descobriu la biodiversitat marina de la ciutat en aquest taller, que inclou sessió educativa amb dofins i entrada de dia al Zoo de Barcelona. Encara hi ha places disponibles, apunteu-vos!

Nova temporada del Centre de la Platja

A partir d'aquest cap de setmana ja torna a obrir el Centre de la Platja. Vine dissabte 1 de març a l'inici de la temporada de platges 2014!

AVÍS: Aturada tècnica de la Font Màgica fins al 6 de febrer

La font romandrà apagada sense espectacle del 7 de gener al 6 de febrer a causa del manteniment anual habitual i per fer-hi actuacions de millora de la il·luminació i la sonortizació.

Espectacles amb Nadales i música variada a la Font Màgica per aquest Nadal

Amb motiu de les festes nadalenques, la Font Màgica ofereix espectacles amb Nadales i música variada d'arreu del món, tots els divendres i dissabtes, així com el dimarts 25 i dimecres 26 de desembre, dimecres 1, i diumenge 5 de gener. El 31 de desembre la Font Màgica serà l'escenari de les campanades de Cap d'Any.

Conegueu l'Agència Catalana de l'Aigua!

L'Agència Catalana de l'Aigua, adscrita a la Generalitat de Catalunya, gestiona i planifica el cicle integral de l'aigua, amb una visió integradora dels sistemes aquàtics, que té en compte l'equilibri de tots els ecosistemes.

Les fonts ornamentals de la ciutat, de colors per commemorar dates especials

Les fonts ornamentals més significatives de Barcelona se sumen aquest mes d'octubre a la commemoració del Dia Mundial del Càncer de Mama, el Dia Internacional de les Nacions Unides i la Setmana de la Cirurgia Sense Sang.

La Font Màgica estrena horari de tardor-hivern

La Font Màgica estrena horari de tardor-hivern

A partir de l'1 d'octubre la Font Màgica estrena l'horari de tardor-hivern. Fins al 30 d'abril, ofereix espectacle tots els divendres i dissabtes de 19 a 21 hores, amb sessions cada 30 minuts.

Vine a la Festa de cloenda del Centre de la Platja!

No us perdeu la festa, que se celebra diumenge 29 de setembre d'11 a 14 hores i que comptarà amb activitats obertes a tothom, com una demostració i taller de ball flamenc.

La revista 'Equipamiento y Servicios Municipales' dedica un reportatge a les platges de Barcelona

La revista, especialitzada en temes d'urbanisme i medi ambient, dedica un ampli reportatge de vuit pàgines a la gestió i neteja de les platges de la ciutat.

Nova temporada del Centre de la Platja

Nova temporada del Centre de la Platja

Vine a gaudir de les activitats i oferta del Centre de la Platja, equipament d'educació ambiental dedicat al foment del litoral de la ciutat, que reobre les portes al públic per oferir una programació d'activitats renovada.

Vine a gaudir de l'espectacle de la Font Màgica

Descobreix l'espectacle d'aigua, llums i música de la Font Màgica de Montjuïc. Instal·lació creada per Carles Buigas amb motiu de l'Exposició Universal de 1929 i que esdevé avui un dels indrets més emblemàtics de la ciutat de Barcelona. Consulta els horaris.

AVÍS alteracions a l'espectacle de la Font Màgica

A causa de la celebració d'un espectacle de dansa al Pavelló Mies van der Rohe, l'espectacle de la Font Màgica es veurà alterat els dies 10, 11, 12 i 13 de juliol.

Nous horaris de l'Espai de Mar per a la temporada d'abril a juny

L'equipament municipal modifica els seus horaris durant els propers mesos. Consulteu-los!

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari