MediAmbient
Agenda d'Energia

II Congrés d'eficiència energètica i sostenibilitat en el sector turístic: Premis als millors casos d'èxit

En el marc del II Congrés d'eficiència energètica i sostenibilitat en el sector turístic, Smart Destination, es guardonaran els millors casos d'èxit en el sector hoteler respecte sostenibilitat i eficiència energètica. Inscripcions fins al 23 de gener.

La Fàbrica del Sol, tancada temporalment per obres

A tenor de les obres de millora que s'estan duent a terme a La Fàbrica del Sol, aquest equipament d'educació ambiental romandrà tancat fins la primera quinzena de gener. Disculpeu les molèsties.

Horaris de Nadal 2014 dels equipaments d'educació ambiental

Consulteu els horaris de Nadal de la Biblioteca del Centre de Formació del Laberint, l'Espai lúdic ambiental per a famílies del Parc de la Ciutadella, la Fàbrica del Sol, el Servei de Documentació d'Educació Ambiental i la Secretaria de l'Agenda 21.

Propera sessió "La Fàbrica del Sol, edifici sostenible i intel·ligent"

Dimarts 16 de desembre a les 18h. tindrà lloc una nova sessió del cicle "Rehabilitem La Fàbrica del Sol", dedicat a les solucions smarts en rehabilitació i edificació.

Torna la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Del 22 al 29 de setembre torna la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura (SMSS), enguany sota el lema 'Fem el carrer més nostre'.

Entreu al web de la Fàbrica del Sol!

L'equipament d'informació i educació ambiental, situat a les antigues oficines de la fàbrica Catalana de Gas, disposa d'un web on s'informa de totes les seves novetats.

Horari d'estiu de la Fàbrica del Sol

De l'1 al 29 d'agost l'horari d'atenció al públic de la Fàbrica del Sol serà de dimarts a divendres de 10 a 14 hores, amb servei d'informació i consultes, atenció al públic, visites guiades i lliures, préstec de recursos.

Mostra de projectes per combatre la pobresa energètica

El proper 3 de juliol des de La Fàbrica del Sol es proposa una activitat per donar a conèixer iniciatives que treballen per pal·liar-la. No t'ho perdis!

Energia, indústria i competitivitat

Del 30 de juny al 4 de juliol, l'Auditori de la Seu Gas Natural Fenosa de Barcelona acull el curs sobre 'Energia, indústria i competitivitat'. Inscriu-te!

Eficiència energètica en edificis hotelers i comunitats de propietaris

Barcelona Activa organitza, el 25 de juny, una jornada de divulgació per incrementar l'eficiència energètica en edificis hotelers i comunitats de propietaris. Adreçada a hotelers, administradors de finques i consultors/certificadors d'Eficiència Energètica. Inscriu-te!

Descobriu com elaborar el Balanç Social

La Xarxa d'Economia Solidària organitza dijous 24 d'abril un taller de presa de contacte i resolució de dubtes d'aquesta eina. Apunteu-vos-hi!

'Reptes energètics: present i futur', als Debats ICREA-CCCB

El programa de debats és fruit d'una col·laboració estable per donar a conèixer al gran públic els avenços i els reptes de la recerca d'alt nivell que es fa avui a Catalunya.

Anunci d'informació pública del Pla d'actuació per a la millora de la qualitat de l'aire horitzó 2015 i l'Informe de sostenibilitat ambiental del Pla

Ja podeu consultar la documentació en exposició pública, o fer la consulta presencial a través de la Direcció General de Qualitat Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat.

La Salle Breakfast: 'Edificis de consum zero' amb Harald N. Rostvik

Dimarts 19 de novembre, de 9 a 10.30 hores, té lloc una conferència de Harald N. Rostvik sobre les claus de futur de l'eficiència energètica.

Jornada 'Fiscalitat Ambiental i Instruments de Finançament de l'economia verda'

La jornada, que se celebra el 28 de novembre al Col·legi d'Economistes de Catalunya, comptarà amb una conferència inaugural a càrrec de Nils Axel Braathen, Director de Medi Ambient de l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OECD), sota el lema "A cross-country comparison of environmental taxation in OECD countries".

'Bona Nit Barcelona', un festival sostenible

El Poble Espanyol acull un nou festival de música que incorpora criteris de sostenibilitat i recorda als assistents la importància en la cura pel medi ambient.

Esmorzar d'Acció 21: "Autoproducció energètica, és possible?"

L'esmorzar, que s'emmarca en la celebració del Dia Solar Europeu, se celebra el proper 10 de maig de 9 a 10.30 h al Restaurant-Escola Mescladís.

Seminari: "L'eficiència energètica en la rehabilitació d'edificis"

En el seminari, que se celebra el dimarts 7 de maig, es presentarà un estudi encarregat per la Fundació Gas Natural Fenosa sobre les millors actuacions que es poden realitzar en la rehabilitació d'edifcis, des d'un punt de vista de l'anàlisi cost-benefici energètic, econòmic i ambiental.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari