MediAmbient
RSS

Com puc subscriure'm

Per subscriure's als RSS bcn.cat es necessita disposar d'un lector o agregador d'RSS. Els lectors d'RSS poden ser pàgines web, programes informàtics o navegadors.

Exemples d'alguns lectors o agregadors d'RSS:

Navegador:
Firefox. Aquest navegador permet subscriure's als RSS utilitzant els marcadors o favorits.
Pàgines web:
Bloglines,MyYahoo oGoogleReader. Només requereix registrar-se en aquests serveis i afegir subscripcions. Daquesta manera, podrà accedir als seus RSS desde qualsevol ordinador i dispositius mòbils amb la possibilitat de connexió a Internet.
Programa:
FeedReader. Cal descarregar el programa a un ordinador o dispositiu mòbil, instal•lar-lo i subscriure's als RSS (Afegir feed o subscripció). Nomes es podran consultar les subscripcions fetes en un ordinador.

A la pàgina de Wikipedia trobareu una explicació i una llista més àmplia d'agregadors o lectors d'RSS.

Una subscripció pas a pas:

  1. Copieu l'adreça o l'URL que apareix a dalt al navegador. També podeu posar-vos a sobre de l'enllaç d'RSS i, amb el botó del ratolí, obrir el menú alternatiu i seleccionar "Copiar ruta d'enllaç"

  2. Entreu al vostre agregador o lector. Introduïu l'URL que heu copiat a l'apartat d'"afegir feed o subscripcions" del vostre lector. Quan deseu, comproveu que l'RSS forma part de la vostra llista de subscripcions.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari