MediAmbient
Recollida de mobles i trastos

Sistema gratuït

Un dia a la setmana es recullen els mobles i trastos de manera gratuïta. Cada carrer de Barcelona té assignat un dia fix: només cal que, el dia que toca, deixem els mobles i els trastos que vulguem llençar davant de la porteria de casa entre les 20 i les 22 hores. Aquest servei és únicament per als ciutadans particulars. Per saber quin dia correspon al teu carrer, consulta-ho ara

El servei de recollida de mobles i trastos vells ajuda a millorar la qualitat dels nostres carrers. Per això, és important deixar els mobles el dia de la setmana que toca al nostre carrer.

Quin tipus d'objectes recollim: sofàs, portes, mobles, cadires, caixes i llistons de fusta, persianes o joguines trencades, entre d'altres.

Quins no recollim: runa, sanitaris o objectes similars, si s'han fet obres a l'habitatge. En cas de neveres, frigorífics o aparells d'aire condicionat amb components de CFC, cal utilitzar el punt verd per tal de protegir el medi ambient, ja que el CFC (clorofluorocarboni) és un element molt perjudicial per a la capa d'ozó.

Sistema de pagament

També hi ha un servei de pagament que s'encarrega de la recollida de mobles i trastos vells a domicili en menys de 36 hores.

Si necessites aquest servei, només has de trucar al 900 226 226 i es concretarà el dia i l'hora en què es passarà a fer la recollida dels mobles i els trastos a domicili. Recorda que el servei funciona de dilluns a divendres.

Aquest servei el poden utilitzar els comerços, les oficines i els petits industrials. També el poden demanar els particulars que no puguin esperar-se al dia que toca fer la recollida de mobles i trastos al seu carrer.

Tibidabo, Vallvidrera (a excepció del nucli antic) i les Planes

Les banyeres instal·lades en aquests indrets per a la recollida de mobles i trastos són fixes. Al costat de les banyeres hi ha uns plafons informatius que n'expliquen el funcionament.

Aquestes instal·lacions comporten una major comoditat per desfer-se dels mobles i trastos vells per a tots els veïns i veïnes d'aquesta zona.

Les ubicacions són:

  • Carrer dels Reis Catòlics, 40
  • Cal Totxo (davant del núm. 12-14)
  • Torrent del Rovelló amb el camí de la Reineta
  • Plaça de la Tulipa
  • Carretera de les Aigües, 119 (amb c. Carroç)

Tanmateix, la banyera ubicada al baixador de les Planes (entre Can Pichurri i La Font de les Planes) manté l'antic sistema mòbil d'instal·lació: del dia 1 al 5 i del 15 al 20 de cada mes.

Persones amb dificultats

Totes les persones amb qualsevol tipus de disminució, ja sigui psíquica o física, que no tinguin ningú que els pugui ajudar a baixar els mobles al carrer poden demanar que els recollim gratuïtament a casa seva. Cal acreditar la disminució amb el certificat de disminució de la Generalitat.

Aquest servei s'estén a les persones amb dificultats de mobilitat que no tinguin ningú que els pugui baixar els mobles. Cal acreditar-ho en el moment de la recollida.

Els mobles o estris han d'estar desmuntats si el seu volum o pes així ho exigeix, per poder fer-los passar per les portes o baixar-los per les escales de l'immoble.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari