MediAmbient
Les plantes aromàtiques. Esqueixos i cultiu

Publicat el 30/04/2014

Diumenge 25 de maig teniu cita amb un nou taller del cicle 'Fes de casa teva un jardí', en què es tractarà com cultivar i multiplicar per esqueix les plantes aromàtiques a casa.

Cultivar i multiplicar per esqueix les plantes aromàtiques a casa resulta senzill, econòmic i engrescador. Les plantes aromàtiques omplen de flors i aromes els balcons i terrasses apropant-nos la natura a casa i fent que papallones, abelles i altres insectes beneficiosos les visitin aconseguint espais per a la biodiversitat a la nostra ciutat.

El proper taller de "Fes de casa teva un jardí" us ensenyarà com cultivar i multiplicar per esqueix les plantes aromàtiques a casa vostra, no us el perdeu!

Lloc: Parc de les Rieres d'Horta (Avinguda de l'Estatut, entre plaça de Botticelli i plaça de l'Estatut)
Dia i horaris: Diumenge 25 de maig a les 11 i a les 12 hores
Durada: 60 minuts
Places: 50 a cada torn
Transport públic: Metro L5 Horta

Preu: Inscripció individual a un taller 2,50€. Nens fins als 14 anys i majors de 65 anys, gratuït. Grups a partir de 10 assistents: 1,25€ per persona.

Les inscripcions s'obren quinze dies abans de la realització del taller (de dimarts a divendres), els matins de 10.00 a 14.00 hores. Per formalitzar la inscripció cal fer un ingrés del preu total del curs al compte de "La Caixa" nº 2100-0644-57-0200175152 o a la secretaria del Centre.

Consulta la programació del segon trimestre del cicle de tallers "Fes de casa teva un jardí" de l'any 2014 en aquest enllaç.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari