MediAmbient
Nova seu de les oficines de Barcelona + Sostenible

Publicat el 19/01/2015

La Secretaria Barcelona + Sostenible es trasllada aquest mes de gener del carrer Nil Fabra a La Fàbrica del Sol.

Des del divendres 2 de gener de 2015 La Fàbrica del Sol (passeig de Salvat Papasseit, 1) incorpora el servei d'informació i atenció a empreses i entitats signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat, la Secretaria Escoles + Sostenibles i el Servei de Documentació d'Educació Ambiental.

Més informació:

Espai lúdic ambiental per a famílies del Parc de la Ciutadella

La Fàbrica del Sol

Biblioteca del Centre de Formació del Laberint

Servei de Documentació d'Educació Ambiental

Secretaria Barcelona + Sostenible: Bcn.cat/bcnsostenible i Bcn.cat/escolessostenibles

L'adreça de correu electrònic i el número de telèfon no canvien

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari