MediAmbient
Esmorzar d'Acció 21: "Autoproducció energètica, és possible?"

Publicat el 08/05/2013

L'esmorzar, que s'emmarca en la celebració del Dia Solar Europeu, se celebra el proper 10 de maig de 9 a 10.30 h al Restaurant-Escola Mescladís.

La línia d'acció 10.4 del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 contempla l'autoproducció energètica. En aquest sentit, el proper esmorzar d'Acció 21 "Autoproducció energètica, és possible?", s'organitza coincidint amb el període de celebració del Dia Solar Europeu i atenent a l'interès de la xarxa de signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat en conèixer i donar a conèixer iniciatives que facilitin eines i informació sobre com arribar a una autoproducció energètica viable, tant a nivell individual com d'empresa, entitat o barri.

L'esmorzar, que se celebra el 10 de maig de 9 a 10.30 hores al Restaurant-Escola Mescladís (Ronda Sant Pau, 7), constarà de dues parts, la primera serà la presentació de tres projectes i la segona un torn obert d'aportacions i preguntes.

Les experiències que es presentaran són:

- L'autoconsum sense balanç net per al sector domèstic i petits negocis. Jaume Serrasolses, de SEBA, Serveis Energètics Bàsics i Autònoms.

- Potencialitats de les instal·lacions per l'autoconsum en el sector industrial. Moisés Martínez, d'Azimut 360.

- PEPiso: Teixit participatiu veïnal en la promoció i divulgació energètica. Anna Martínez i Lidia Sánchez-Collado, del Pla d'Energia Participatiu de Sant Martí i La Verneda-La Pau (PEP).

L'activitat és oberta a totes les organitzacions signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat. Cal inscripció prèvia a través d'aquest formulari. Les places són limitades i només es podran inscriure dues persones de cada organització. Es prega puntualitat.

Vols signar el compromís com a col·lectiu?

Per participar en aquest esmorzar cal ser una de les organitzacions signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat. Si la vostra organització encara no l'ha signat i voleu fer-ho, poseu-vos en contacte amb la Secretaria de l'Agenda 21: agenda21@bcn.cat

Es posaran en contacte amb vosaltres per completar la informació que calgui i lliurar-vos l' Obrir document PDF acta de compromís.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari