MediAmbient
II Congrés d'eficiència energètica i sostenibilitat en el sector turístic: Premis als millors casos d'èxit

Publicat el 08/01/2015

En el marc del II Congrés d'eficiència energètica i sostenibilitat en el sector turístic, Smart Destination, es guardonaran els millors casos d'èxit en el sector hoteler respecte sostenibilitat i eficiència energètica. Inscripcions fins al 23 de gener.

Voleu participar en els Premis als millors casos d'èxit sobre eficiència energètica? Els dies 10, 11 i 12 de març de 2015 se celebrarà, a Barcelona, el II Congrés d'eficiència energètica i sostenibilitat en el sector turístic, Smart Destination. En el marc d'aquest Congrés, es guardonaran els millors casos d'èxit en el sector hoteler respecte sostenibilitat i eficiència energètica.

En aquest sentit i considerant que és una molt bona oportunitat perquè els establiments hotelers doneu a conèixer totes les rehabilitacions i millores que heu fet per ser més sostenibles i responsables amb l'entorn, us animem a que participeu en aquests premis. Els casos d'èxit guanyadors s'exposaran durant el congrés i/o es publicaran en el llibre que s'editarà al respecte. Així mateix, podran optar a un dels premis eeST2015.

Com participar-hi?

Per participar-hi cal enviar els casos d'èxit a info@congresoeest.com, tot seguint la plantilla que podreu descarregar en aquest enllaç amb una extensió màxima de 6 pàgines.

El termini d'inscripció finalitza el proper 23 de gener.

Més informació sobre el II Congrés d'eficiència energètica i sostenibilitat en el sector turístic

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari