MediAmbient
Taller Experimental: Construcció d'un Mur Viu amb tova i llavors

Publicat el 16/05/2014

En el marc dels Tallers Oberts del Poblenou, el centre NauART-Espai de Creació proposa, dissabte 24 de maig, aquest taller experimental, a càrrec de l'artista resident Eulàlia Naveira, amb la col·laboració d'Agustín Eyssartier.

L'activitat es desenvoluparà com una intervenció a l'aire lliure, en el Parc del Centre del Poblenou, i consistirà en la creació col·lectiva d'un mur "viu". Els assistents aprendran a elaborar maons de tova de manera tradicional i a apreciar els aspectes tècnics i formals de la construcció amb aquest material.

Inspirats en la tècnica japonesa de cultiu "Nendo Dango", els maons han d'incloure llavors que, amb l'acció del clima i el pas del temps, donaran vida al mur. També es treballarà com "Bombes de llavors" que els participants podran endur-se per continuar la sembra.

El desenvolupament del projecte i l'evolució del mur en l'espai públic podran seguir-se a través de la plataforma Urban Clay Project.

Data: 24 de maig, de 10 a 20h
Lloc: Parc del Centre del Poblenou , davant l'espai de creació NauART. (Carrer Espronceda 154)
Preu: 5 €
Inscripcions: info@nauart.com

Més informació:
www.nauart.com
www.urbanclayproject.blogspot.com
Urban Clay Project a Facebook

Fitxers relacionats

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari