MediAmbient
Fins al 13 de febrer: Inscripcions al Registre de Sol·licitants d'Habitatges amb Protecció Oficial per optar a un habitatge del 'Programa + 65 anys'

Publicat el 09/01/2015

L'Ajuntament de Barcelona ofereix el 'Programa + 65 anys' per facilitar a la gent gran l'accés a un habitatge de lloguer. Els interessats han d'estar inscrits en el Registre de Sol·licitants d'Habitatges amb Protecció Oficial de Barcelona fins al 13 de febrer i presentar una sol·licitud de participació fins al 27 de febrer del 2015.

En total són 178 habitatges socials de lloguer protegit, que construeix el PMHB i que ofereixen serveis complementaris per respondre a les necessitats específiques de la gent gran. L'adjudicació d'aquests habitatges la farà el Consorci de l'Habitatge de Barcelona.

El "Programa +65" posa habitatges a disposició de les persones majors de 65 anys, on pagant un preu assequible poden disposar d'un habitatge i de serveis complementaris que els ajuden a viure el seu dia a dia de manera independent. El preu del lloguer s'estableix en funció dels ingressos de cada usuari.

Les persones majors de 65 anys per accedir a un d'aquests habitatges han d'estar inscrites en el Registre de Sol·licitants d'Habitatges amb Protecció Oficial de Barcelona fins al 13 de febrer i presentar una sol·licitud de participació fins al 27 de febrer del 2015.

Per fer aquest tràmit s'han d'adreçar a qualsevol de les Oficines de l'Habitatge de Barcelona, trucar al 010 o entrar al web del Registre.

Més informació

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari