MediAmbient
Presentació de la guia 'Pautes per a la tria sostenible de fusta en elements urbans'

Publicat el 16/01/2014

Dijous 30 de gener a les 18h el Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona acull la presentació de la guia, on s'explicarà la importància de consumir productes de fusta legals i sostenibles.

El dijous 30 de gener tindrà lloc la presentació de la guia: "Pautes per a la tria sostenible de fusta en elements urbans", on s'explicarà la importància de consumir productes de fusta legals i sostenibles com una bona elecció des del punt de vista ambiental.

Tots els assistents a la jornada rebran una còpia de la guia, però en podeu consultar la versió electrònica Obrir document PDF en aquest enllaç.

Trobareu més informació sobre la jornada Obrir document PDF en aquest enllaç.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari