MediAmbient
Consulta el text definitiu Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022

Publicat el 09/01/2013

Ja pots consultar el text definitiu del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022. Per una Barcelona més equitativa, pròspera i autosuficient.

Representants de més de vuit-centes entitats barcelonines es van reunir a l'octubre per posar al dia el compromís ciutadà per la sostenibilitat. Després de mesos fent aportacions, les entitats van acabar de tancar un decàleg pel qual es regirà la seva activitat habitual amb l'objectiu de fer de Barcelona una ciutat més sostenible, seguint els valors de l'Agenda 21.

El document consta de deu punts, que tracten dels temes de la biodiversitat de la ciutat, l'espai públic i la mobilitat, la qualitat ambiental i la salut, la ciutat eficient i d'emissions 0, l'ús racional dels recursos, el bon govern i la responsabilitat social, el benestar de les persones, el progrés i el desenvolupament, l'educació i la prevenció i el lideratge.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari