MediAmbient
S'obren les inscripcions per a la cessió d'ús de 10 parcel·les a l'hort urbà Can Pujades

Publicat el 27/03/2014

Adreçat a residents a partir de 65 anys del districte de Sarrià-Sant Gervasi per a l'ús durant 5 anys d'una parcel.la. Període d'inscripcions: del 31 de març al 12 d'abril de 2014.

L'Ajuntament de Barcelona inicia el proper 31 de març la inscripció per al sorteig de 10 parcel·les de l'Hort de Can Pujades, situat al barri de Vallvidrera al districte de Sarrià-Sant Gervasi.

Els horts urbans de la ciutat és un projecte posat en marxa l'any 1997 que permet recuperar espais verds conreables dins l'entorn urbà, i neix especialment com a programa de suport per a persones jubilades residents al barri com a activitat de dinamització i millora de la qualitat de vida.

Objecte

Sorteig per la cessió d'ús de 10 parcel·les de l'Hort Urbà Can Pujades, camí de la Múrgola, 13-19.

També te per objecte la elaboració d'una llista d'espera oficial, per cobrir possibles renúncies o baixes.

Les parcel·les seran adjudicades mitjançant sorteig públic entre la llista d'admesos.

El reglament de règim intern de funcionament del programa Horts Urbans es podrà consultar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) durant el període d'inscripció.

Condicions per accedir-hi

  • Viure al districte de Sarrià-Sant Gervasi.

  • Tenir 65 anys o més en el decurs de l'any 2014.

  • Estar capacitat pel treball agrícola.

  • Fer la sol·licitud formal dintre del període especificat més avall.

  • No conviure en el mateix domicili amb algun altre sol·licitant del mateix concurs.

  • No haver estat anteriorment adjudicatari

Període i lloc d'inscripció

Del 31 de març al 12 d'abril de 2014 a l'OAC del districte de Sarrià-Sant Gervasi, carrer Anglí, 31 planta baixa.

Documents a presentar

  • Instància de sol·licitud.

  • Certificat de convivència (el lliure la mateixa OAC)

  • DNI i fotocòpia pels dos costats.

Llista d'admesos

És farà pública el 15 d'abril de 2014 al tauler d'anuncis de l'OAC.

S'obrirà un termini de reclamacions del 15 al 17 d'abril de 2014.

Sorteig

Es farà el 23 d'abril de 2014 a les 11 hores a la seu del districte de Sarrià-Sant Gervasi, plaça del Consell de la Vila, 7.

Llista d'adjudicataris

La llista d'adjudicataris es farà pública el 25 d'abril de 2014 al tauler d'anuncis de l'OAC. S'admetran reclamacions fins el 28 d'abril de 2014 mitjançant instància a l'OAC.

Acte d'adjudicació i signatures

El dia 30 d'abril de 2014 a les 12 hores tindrà lloc l'acte d'adjudicació i signatures a l'hort Can Pujades, camí de la Múrgola,13-19.

A la signatura de documents cal presentar el DNI.

Fitxers relacionats

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari