MediAmbient
Taller 'De la platja al Zoo: Els tresors de la Mediterrània'

Publicat el 05/03/2014

Descobriu la biodiversitat marina de la ciutat en aquest taller, que inclou sessió educativa amb dofins i entrada de dia al Zoo de Barcelona. Encara hi ha places disponibles, apunteu-vos!

El Centre de la Platja organitza els diumenges 16 de març, 13 d'abril i 11 de maig el taller "De la platja al Zoo: Els tresors de la Mediterrània", un taller matinal on descobrireu la diversitat marina de les platges de Barcelona i tindreu una visita guiada al Zoo de Barcelona.

El taller, que es realitza de 10 a 13 hores, també inclou sessió educativa amb dofins i, un cop acabi l'activitat, us podeu quedar la resta del dia al Zoo de Barcelona.

El preu per a 4 persones és de 25 euros per als socis del Zoo Club i 35 euros per als que no siguin socis. Cada infant addicional té un cost d'11,20 euros (socis) i 17,90 euros (no socis). Us hi podeu inscriure enviant un correu electrònic a centreplatja@bcn.cat o trucant al telèfon 932 210 348.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari