MediAmbient
Recollida d'ampolles de cava als Punts Verds

Publicat el 19/12/2014

Teniu més de 100 punts de recollida, entre els 30 punts verds de barri i de zona i els 96 punts on s'ubiquen els punts verds mòbils.

L'Ajuntament de Barcelona fomenta el reciclatge d'ampolles de cava als punts verds de la ciutat, posant a disposició dels ciutadans més de 100 punts de recollida, entre els 30 punts verds de barri i de zona i els 96 punts on s'ubiquen els punts verds mòbils.

En aquestes dates, a més, es duu a terme una acció de comunicació per fomentar la recuperació d'ampolles de cava i que es puguin reutilitzar, tenint en compte que una ampolla de cava es pot fer servir fins a 15 vegades, i per tant generem un estalvi energètic del 95% respecte del què significaria el seu reciclatge directe.

A l'estalvi energètic se li afegeix que amb la reutilització de les ampolles s'eviten processos de fosa del vidre -un procés molt car energèticament-, i un estalvi econòmic important, ja què una ampolla reutilitzada costa un 30% menys que un envàs nou.

Més informació sobre els Punts Verds de Barcelona

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari