MediAmbient
30 d'agost: concert cloenda de Música als Parcs amb Llibert Fortuny

Publicat el 27/08/2013

Llibert Fortuny protagonitza la cloenda del cicle musical, amb una actuació especial amb ijam final inclosa. El 30 d'agost a les 21h al Parc Central de Nou Barris. A la segona part s'iniciarà la ijam, amb la col·laboració de músics especialment seleccionats.

El concert de cloenda, previst pel 30 d'agost a les 21 h al Parc Central de Nou Barris (zona aqüeducte) va a càrrec de Llibert Fortuny acompanyat per Gary Willis al baix elèctric i el bateria David Gòmez, i inclou una actuació especial amb ijam final inclosa. Fins a 6 músics s'afegiran eventualment a l'actuació, sota la direcció del mateix Llibert Fortuny. Aquests músics han estat prèviament seleccionats d'entre els aspirants que han preparant la seva versió del repertori prèviament proposat per al concert de cloenda.

Més informació del cicle "Música als Parcs 2013"

Més informació del procés de selecció de músics per a la iJam

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari