MediAmbient




AVÍS: Afectacions a la Font Màgica per les festes de la Mercè

Publicat el 18/09/2014

La Font Màgica i els llacs de l'avinguda Maria Cristina veuran alterat el seu funcionament abans i durant les festes de la Mercè. Consulteu-ne les afectacions.

Amb motiu dels concerts que se celebraran a l'avinguda Maria Cristina per la Mercè 2014, els llacs de l'avinguda estaran sense funcionament del 16 al 25 de setembre (excepte necessitats del Piromusical).

A més, el funcionament ordinari de la Font Màgica de divendres 19 de setembre es realitzarà sense so per no interferir als concerts.

D'altra banda, dissabte 20 i diumenge 21 se suspenen els funcionaments ordinaris de la Font Màgica, a causa dels preparatius per al Piromusical, que clourà la Festa Major d'enguany, dimecres 24 de setembre.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari