MediAmbient
Eficiència energètica en edificis hotelers i comunitats de propietaris

Publicat el 12/06/2014

Barcelona Activa organitza, el 25 de juny, una jornada de divulgació per incrementar l'eficiència energètica en edificis hotelers i comunitats de propietaris. Adreçada a hotelers, administradors de finques i consultors/certificadors d'Eficiència Energètica. Inscriu-te!

L'Auditori de la seu central de Barcelona Activa (Llacuna, 162) acull el proper 25 de juny la jornada " Eficiència energètica en edificis hotelers i comunitats de propietaris", una jornada de divulgació que té per objectiu incrementar l'eficiència energètica en edificis hotelers i comunitats de propietaris.

La jornada, que se celebrarà de 9 a 12 hores, serà inaugurada per Maite Masià i Ayala, directora de l'Institut Català d'Energia de la Generalitat de Catalunya, i per Josep Marquès i Ferrer, director executiu de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Barcelona.

També comptarà amb diverses ponències i una taula rodona, així com temps per al networking, al final de la jornada. Podeu consultar el programa complet i inscriure-us a la jornada en aquest enllaç.

La jornada està adreçada a hotelers, administradors de finques i consultors/certificadors d'Eficiència Energètica.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari