MediAmbient
El proper 20 de novembre, Dia Mundial dels Infants, les fonts de la ciutat lluiran de blau

Publicat el 17/11/2014

Barcelona il·lumina amb color blau les diverses fonts de la ciutat amb motiu de la celebració del Dia Mundial dels Infants i en ocasió del 25è aniversari de la Commemoració sobre els Drets dels Infants que celebra UNICEF. També lluiran de blau la façana de l'Ajuntament i la nòria del Parc d'Atraccions del Tibidabo.

S'encendran les fonts de passeig de Gràcia amb Gran Via de les Corts Catalanes (a l'Eixample), la Font Màgica (a Sants-Montjuïc), la Font de Manuel de Falla (al parc de Josep Maria Serra i Martí, a Nou Barris), la Font de Rieres d'Horta (al parc del mateix nom, a Horta-Guinardó) i la Font de Can Fabra (a la plaça del mateix nom, a Sant Andreu). Les fonts mantindran els seus horaris habituals.

- Font Màgica (de 10 a 19h)
- Font de Pg. Gràcia / Gran Via (18-23h)
- Font de Manuel de Falla (18-20)
-
Font de Rieres d'Horta (18-20h)
- Font de Can Fabra (18-20h)


Aquesta iniciativa forma part del treball endegat des del Consistori en resposta a les peticions de diverses entitats i organitzacions que reclamaven efectes de llum a elements simbòlics de la ciutat amb motiu de celebracions o diades concretes.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari