MediAmbient




Avís: alteració en el funcionament i accessos a la Font Màgica

Publicat el 10/05/2013

Divendres 10 de maig, coindint amb la inaguració del Saló de l'Automòbil, queden restringuits els accesos a la Font Màgica de Montjuïc. Durant la resta de dies de celebració d'aquest saló (9- 12 de maig), funcionarà de 21h a 23.30 h. Durant la celebració dels X Games s'aturarà el servei.

Divendres 10 de maig, coindint amb la celebració de la inaguració del Saló de l'Automòbil, queden restringuits els accesos a la Font Màgica de Montjuic. Durant la resta de dies de celebració d'aquest Saló, la Font Màgica té previst funcionar els dies 9, 10, 11 i 12 de maig de 21.00 a 23.30 hores amb sessions musicals a les 21.00, 21.30, 22.00, 22.30 i 23.00 hores. A excepció del dia 10 (festa d'inauguració), en l'horari de funcionament de la Font, la Fira facilitarà l'accés al públic per la calçada situada davant del Pavelló Mies van der Rohe fins a la pl. Carles Buïgas.


És a dir, el dia 10, l'espectacle només es podrà veure des dels voltants de la font. Entre els dies 16 i 19 de maig, amb motiu de la coincidència amb els X Games, la Font Màgica restarà sense activitat.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari