MediAmbient
Participa al RecuperArt!

Publicat el 22/10/2014

La Fàbrica del Sol organitza dijous 23 i dimarts 28 d'octubre un taller de creació de quadres amb material reutilitzat. Apunta-t'hi!

Explora les possibilitats artístiques del paper, el plàstic i el metall donant-los vida i convertint-los en sorprenents quadres en tres dimensions.

Hem envaït la terra de materials de tota mena que ja no considerem útils, i que massa sovint abandonem al carrer. En aquest taller aprendrem a donar-los una segona vida a través de l'art després de conèixer algunes tècniques de transformació dels materials. Les formes de les oueres o dels tetrabrics poden donar lloc a creacions singulars si les manipulem i les treballem amb imaginació.

A partir de materials de rebuig elaborarem un quadre en tres dimensions i experimentarem en primera persona com la reutilització pot esdevenir art.

Taller de creació de quadres amb material reutilitzat. A càrrec de Joaquim Riera. Inscriu-te!

Enllaços relacionats

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari