MediAmbient
Sorteig de 12 parcel·les de l'hort Masia Can Mestres

Publicat el 27/03/2013

Us hi podeu inscriure del 5 al 15 d'abril a l'OAC de Sants-Montjuïc.

L'Ajuntament de Barcelona inicia el proper 5 d'abril la inscripció per al sorteig de 12 parcel·les de l'Hort Masia Can Mestres, al districte de Sants-Montjuïc.

L'hort és el més antic del conjunt de projectes d'horts urbans de la ciutat. Inaugurat l'any 1997, l'equipament compta amb una granja d'animals i un espai per a l'apicultura i té un total de 51 parcel·les de 40 metres quadrats. Està habilitat com a centre d'educació ambiental per als escolars de la ciutat, amb una aula coberta i una entrada adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.
Els horts urbans de la ciutat és un projecte posat en marxa l'any 1997 que permet recuperar espais verds conreables dins l'entorn urbà, i neix especialment com a programa de suport per a persones jubilades residents al barri com a activitat de dinamització i millora de la qualitat de vida.

Objecte
Sorteig per la cessió d'ús de 12 parcel·les a l'hort Masia Can Mestres (camí de Can Clos, 1-9) ubicats al districte de Sants-Montjuïc, i elaboració d'una llista d'espera oficial i general per cobrir possibles renúncies o baixes.

Condicions per accedir-hi
Viure al districte de Sants-Montjuïc.
Tenir 65 anys o més en el decurs de l'any 2013.
Estar capacitat físicament pel treball agrícola.
Fer la sol·licitud formal dintre del període especificat més avall.
No conviure en el mateix domicili amb algun altre sol·licitant del mateix concurs.
No haver estat anteriorment adjudicatari ni conviure-hi.
Les parcel·les seran adjudicades mitjançant sorteig públic entre la llista d'admesos. El reglament de règim intern de funcionament dels horts urbans es podrà consultar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) durant el període d'inscripció.


Període i llocs d'inscripció
Del 5 al 15 d'abril de 2013 a l'OAC del districte de Sants-Montjuïc (carrer Creu Coberta, 104).

Documents a presentar
Instància de sol·licitud
Certificat de convivència (el lliura la mateixa OAC)
DNI i fotocòpia pels dos costats

Llista d'admesos
És farà pública el 17 d'abril de 2013 al tauler d'anuncis del districte de Sants-Montjuïc (carrer Creu Coberta, 104). S'obrirà un termini de reclamacions del 17 al 19 d'abril de 2013.

Sorteig
És farà el 24 d'abril de 2013 a les 12 hores a la seu del districte de Sants-Montjuïc (carrer Creu Coberta, 104).

Llista d'adjudicataris
La llista d'adjudicataris es farà pública el 29 d'abril de 2013 al tauler d'anuncis del districte de Sants-Montjuïc (carrer Creu Coberta, 104). S'admetran reclamacions fins el 3 de maig de 2013 mitjançant instància a l'OAC.

Acte d'adjudicació i de signatures
El dia 10 de maig de 2013 a les 10 hores tindrà lloc l'acte d'adjudicació i signatures a l'aula de l'hort Masia Can Mestres, camí de Can Clos, 1-9. A la signatura de documents cal presentar el DNI.

Més informació:
Bcn.cat/sants-montjuic

Fitxers relacionats

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari