MediAmbient
Mostra de projectes per combatre la pobresa energètica

Publicat el 30/06/2014

El proper 3 de juliol des de La Fàbrica del Sol es proposa una activitat per donar a conèixer iniciatives que treballen per pal·liar-la. No t'ho perdis!

L'accés a l'energia està lligat al benestar de les persones. El creixement de la pobresa, l'endeutament de la població per fer front als elevats preus de l'habitatge, l'augment de preu de la llum, el gas i l'aigua i la precarietat de les prestacions energètiques han provocat que moltes persones es trobin amb dificultats o amb incapacitat de mantenir el seu habitatge en unes condicions adequades de temperatura a un preu just. Fins ara la problemàtica s'ha abordat de manera correctiva, és a dir, les famílies que no podien fer front a les factures anaven a serveis o entitats socials sol·licitant ajudes econòmiques. Tot i que això ha servit per pagar moltes factures, aquestes actuacions no han resolt el problema. El nombre creixent de casos ha posat la pobresa energètica en una situació d'urgència.

Des de La Fàbrica del Sol es vol informar, aclarir dubtes i donar a conèixer algunes iniciatives que treballen per pal·liar-la.

L'activitat inclourà un petit refrigeri. Conduïda i dinamitzada per Cuncurulla - Circ de Taula. Amb la participació de Fuel Poverty Group, Ecoserveis-ABD, Pásame otro ladrillo, Aliança contra la pobresa energètica, Ajuntament de Terrassa i Ajuntament de Barcelona.

Us hi podeu inscriure a través d'aquest enllaç.

Dia: 03/07/2014

Horari: de 18.30 a 21 h

Lloc: Centre Cultural Casa Orlandai (Carrer de Jaume Piquet, 23)

Per arribar-hi: FGC Sarrià (sortida carrer de la Mare de Déu de Núria); bus 22, 30, 64, 66, 75

Més informació

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari