MediAmbient
Vine al Troc verd!

Publicat el 13/03/2013

Diumenge 17 de març els afeccionats a la jardineria disposen d'un espai per a intercanviar esqueixos, llavors, plantes, revistes i llibres de jardineria. On intercanviar experiències o resoldre dubtes. Al Parc de la Barceloneta a les 10h.

Un espai de trobada per als afeccionats a la jardineria i l´horticultura per intercanviar esqueixos, llavors, plantes, revistes i llibres de jardineria on també s´intercanviaran experiències, coneixements i es resoldran dubtes. Tots els afeccionats podran portar qualsevol element per l´intercanvi, duent-lo etiquetat per facilitar-ne la identificació als altres participants. La proximitat de la primavera ens facilitarà un bon tema de conversa de cara a les feines que al balcó, jardí, hort o terrassa caldrà anar preparant.

Activitat en el marc dels tallers de jardineria "Fes de casa teva un Jardí"


Parc de la Barceloneta.
Passeig Marítim de la Barceloneta, 15-21
Transport Públic: Bus 36, 45, 59, D20 i Metro L4 Barceloneta.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari