MediAmbient
En marxa la nova temporada 2014 del Centre de la Platja

Publicat el 04/03/2014

L'equipament d'educació ambiental ofereix un ampli programa d'activitats per a grups i públic en general entorn al litoral de la ciutat. Consulta l'oferta i gaudeix del litoral barceloní.

Dissabte 1 de març va començar la temporada de platges 2014 amb l'obertura del Centre de la Platja que, fins al 31 de maig, presta els seus serveis de dijous a diumenge, els dies festius, i durant la setmana santa (del 14 al 16 d'abril) i, de juny a setembre, de dimarts a diumenge.

Consulteu tota la informació, horaris i programa d'activitats de la temporada 2014 en la pàgina del Centre de la Platja.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari