MediAmbient
AVÍS: El 10 de juny torna a obrir el punt verd de barri de Gal·la Placídia

Publicat el 06/06/2014

Un cop finalitzades les obres a la plaça Gal·la Placídia, el punt verd de barri torna a estar operatiu.

D'aquesta manera es normalitza de nou el funcionament d'aquest equipament, destinat a la recollida dels residus que no van als contenidors de carrer. El punt verd mòbil que funcionava provisionalment en aquest indret mentre el Punt Verd de Barri restava inoperatiu finalitza el seu servei dissabte 7 de juny.

El Punt Verd de Barri de Gal·la Placídia és un equipament ambiental de 40 m2 ubicat a Plaça Gal·la Placídia amb Travessera de Gràcia i que permet la recollida de residus domèstics que no van als contenidors de carrer.

Actualment la xarxa de Punts Verds de la ciutat inclou 128 equipaments, entre Punts Verds de Barri (23), Mòbils (96 parades), Escolars (2 PVM Escolars), i de Zona (7).

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari