MediAmbient
Les nadales s'incorporen als espectacles de Font Màgica

Publicat el 20/11/2014

Des del divendre s 5 de desembre i fins el dissabte 3 gener de 2015, s'incorporen Nadales a l'espectacle de Font Màgica, combinades amb altre repertori, en horari de 19:00 a 19:30 hores i de 20:00 a 20:30 hores. Dins dels funcionaments ordinaris de 19 h a 21 h.divendres i dissabtes.

Els dies 25, 26 de desembre i 1 de gener s'incorporen Nadales de 19 h. a 19:30 h. i de 20 h. a 20:30 h. La nit del 31 de desembre es als entorns de Font Màgica acullen l'espectacle de les campanades de Cap d'Any.

El dia 5 de gener hi ha funcionament extraordinari per la Cavalcada de reis.

D'altra banda, recordem que durant tot l'any, les cascades de l'a. Maria Cristina i Font Màgica funcionen en horari coincidint amb l'horari del MNAC, de dimarts a dissabte de 10:00 hores a 19:00 hores i diumenge i festius de 10:00 hores a 14:30 hores.

Les Fonts Ornamentals del centre de Barcelona

Aquestes festes nadalenques també estaran en funcionament i il·luminades, seguint l'horari de il·luminació de Nadal de la ciutat, les següents fonts: Passeig de Gràcia-Gran Via, Rambla Catalunya-Gran Via, Diana, Plaça Espanya, i les fonts de Plaça Catalunya (Bessones, Monument Francesc Macià, Fontanella).

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari