MediAmbient
Vine a la Festa del Parc Natural de Collserola!

Publicat el 30/10/2013

Aquest novembre el Parc Natural de Collserola està de festa. Vine a celebrar-ho i coneix els recursos naturals del gran pulmó verd de la ciutat.

Entre el 13 i el 24 de novembre, trobareu més de 40 activitats per fer salut al Parc Natural de Collserola, col·laborar en el manteniment i la millora dels sistemes naturals de Collserola, descobrir els valors d'aquest espai natural o gaudir dels productes de proximitat. Es tracta d'activitats per a tothom als diferents municipis dels entorns del Parc.

L'objectiu d'aquesta nova edició és organitzar un esdeveniment festiu que permeti apropar el Parc a tota la ciutadania per transmetre tant la importància dels valors ecològics d'aquest espai natural com el gran repte de fer compatible la seva conservació amb les activitats que s'hi desenvolupen.

Amb el lema "Parc Saludable, gent saludable " es vol posar de manifest que el Parc i els espais naturals en general, ens aporten beneficis en molts sentits, naturals i socials, així com també dins l'àmbit de la salut i el benestar de les persones. Un parc saludable ofereix opcions de vida saludable, i per tenir un Parc Saludable cal que les activitats que hi desenvolupem permetin alhora la conservació dels seus espais naturals i, fins i tot, la seva millora.

PROGRAMA D'ACTIVITATS A BARCELONA

Entrenament de running pel Circuit DiR - Collserola
Circuit running entre Pla de les Maduixeres i mirador dels Xiprers
17/11/2013 | De 10 a 11 hores
Passeig de les Aigües
Organitza: Grup DiR
Més informació

Arranjament de la font de la Marquesa
Acció de voluntariat ambiental per afavorir la població d'amfibis de la zona.
17/11/2013 | De 10.30 h a 14 hores
Font de la Marquesa
Organitza: Galanthus, estudi i divulgació del medi ambient i Fem Fonts Fent Fonting
Inscripcions: Per telèfon a Galanthus (608 263 070).
Més informació al web de Galanthus o al de Fonts de Collserola.

Les plantes medicinals i comestibles de Collserola
Xerrada i tast.
18/11/2013 | De 18 a 20 hores
Casal de Barri Can Rectoret
Inscripcions: Entre el 4 i el 16 de novembre a cbcanrectoret@cbcanrectoret.com o al 93 252 08 49.
Més informació: 93 252 08 49

Cultius de tardor
Taller per aprendre trucs per cuidar el nostre hort ecològic.
20 i 22/11/2013 |De 18 a 20 hores
Casal de Barri Can Rectoret
Inscripcions: Entre el 4 i el 16 de novembre a cbcanrectoret@cbcanrectoret.com o al 93 252 08 49.
Més informació: 93 252 08 49

Manteniment d'una repoblació
Acció de voluntariat ambiental on es plantaran alguns roures petits en una zona ja repoblada.
24/11/2013 | De 10 a 13 hores
Sota el passeig de les Aigües (lloc de trobada: 9.30 h a la parada Carretera de les Aigües del Funicular de Vallvidrera).
Organitza: Adena WWF Barcelona i DEPANA
Més informació: grupbarcelona@wwf.es

Podeu consultar el programa complet de la Festa del Parc Natural de Collserola en aquest enllaç.

Enllaços relacionats

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari