MediAmbient
Enllumenat nadalenc als carrers

Publicat el 29/11/2013

Consulteu els horaris i les característiques de l'enllumenat de Nadal d'enguany, que fins al 6 de gener engalanarà els carrers de la ciutat.

Les dates de la il·luminació de Nadal a la via pública de Barcelona són des del 22 de novembre de 2013 fins al 6 de gener de 2014, ambdós inclosos.

Els horaris de funcionament de l'enllumenat són:
- De diumenge a dijous: De 18 a 23 hores.
- Divendres i dissabtes: De 18 a 24 hores.
- Dies extraordinaris: 24, 25 i 31 de desembre i 5 de gener. De 18 a 1 de la matinada.

L'encesa màxima d'un dia normal és de 5 hores, la de divendres i dissabtes és de 6 hores i la dels dies extraordinaris de 7. En total, el temps màxim d'encesa de la campanya nadalenca és de 252 hores.

Dades tècniques de l'enllumenat:
- 750 kw i 85 km, un 10% més que al 2012.
- Servei de revisió i validació d'instal·lacions i ancoratges per garantir-ne la seguretat.
- Trams nous: Ronda General Mitre, alguns carrers del Poble Sec i la plaça Eivissa.

Pel que fa al disseny:
- El passeig de Gràcia estrena nou disseny.
- Els carrers d'Aragó i Gran Via instal·len els arcs amb nous motius decoratius.
- El carrer Balmes, d'avinguda Diagonal a Gran Via, té un disseny innovador, amb uns arcs col·locats de manera sinuosa com una serp contínua.
- Eixos comercials com Barnacentre o CorEixample han renovat els seus dissenys.
- A la plaça Reial s'ha innovat en el disseny i s'ha fet un procés participatiu a través de votacions on-line i d'un jurat per decidir la decoració.
- Enguany es manté la decoració dels ametllers decoratius a plaça Catalunya.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari