MediAmbient
Diumenge 26 de gener: Taller 'Els rosers a casa. Plantació, transplantament i cultiu'

Publicat el 20/01/2014

Els rosers omplen de color i perfum els nostres jardins, terrasses i balcons. El seu cultiu i manteniment són senzills, només caldrà tenir en compte les tasques a realitzar al llarg de l'any. Vine al taller i aprendràs com cultivar i tenir cura de les roses.

A mitjans d'hivern és una època important pel cultiu dels rosers. És el moment de podar-los per afavorir una floració espectacular a la primavera, obtenir noves plantes fent esqueixos de les restes de poda, treballar el sòl amb una cava afegint-hi matèria orgànica i trasplantar-los, que serà la tasca que realitzarem al taller del diumenge 26 de gener al roserar del parc de Cervantes.

També coneixerem quines tasques cal realitzar durant l'any, tot veient diferents tipus de rosers , eines i diversos elements que ens calen per tenir rosers sans i amb floracions abundants.

Lloc: Roserar del Parc de Cervantes (Av. Diagonal, 708-716)
Durada: 45 minuts
Dies i horari: 26 de gener a les 11h i a les 12 h
Places: 100
Transport públic: L3 Zona Universitària, Tram T1, T2 i T3

Preu: inscripció individual a un taller 2,50€. Nens fins a 14 anys i majors de 65 anys, gratuït. Grups a partir de 10 assistents: 1,25€ per persona.

Centre de Formació del Laberint
Germans Desvalls, s/n.
Parc del Laberint d'Horta
08035 Barcelona
Tel. 93 256 56 01
Fax 93 428 61 98
formacio.laberint@bcn.cat
www.bcn.cat/habitaturba

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari