MediAmbient
Energia, indústria i competitivitat

Publicat el 20/06/2014

Del 30 de juny al 4 de juliol, l'Auditori de la Seu Gas Natural Fenosa de Barcelona acull el curs sobre 'Energia, indústria i competitivitat'. Inscriu-te!

Barcelona acull, del 30 de juny al 4 de juliol, el curs d'estiu sobre " Obrir document PDF Energia, indústria i competitivitat" organitzat en col·laboració amb la Universitat de Barcelona.

En el curs s'analitzarà la disponibilitat de subministrament, el cost econòmic i l'impacte ambiental de l'energia a Espanya, Europa i al món i com l'energia s'ha convertit en un element clau per a la competitivitat industrial. També es descriurà la situació actual d'alguns sectors industrials com l'energètic, el químic i el metal·lúrgic i es presentaran alternatives per fer de la política energètica un instrument de competitivitat industrial.

Podeu descarregar-vos el tríptic del curs Obrir document PDF en aquest enllaç.

Més informació i inscripcions

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari