MediAmbient
Vine a la Fira Solidària de Nadal d'Economia Social!

Publicat el 18/12/2014

La fira, que es pot visitar fins el 23 de desembre als Jardinets de Gràcia, té l'objectiu de promoure el compromís ciutadà i l'economia social a Barcelona i facilitar la col·laboració de la ciutadania amb les entitats.

Després de l'èxit de la primera i la segona edició, els Jardinets de Gràcia tornen a acollir la Fira Solidària de Nadal d'Economia Social, on trobareu els regals més solidaris d'agricultura ecològica, jocs, artesania, fusteria i un llarg etcètera.

La fira, que es pot visitar fins el 23 de desembre, té l'objectiu de promoure el compromís ciutadà i l'economia social a Barcelona i facilitar la col·laboració de la ciutadania amb les entitats. En aquesta mostra les entitats i empreses d'economia social, que formen part de la Xarxa d'Economia Social de Barcelona (XESB) i que treballen en la inserció sociolaboral, poden exposar i vendre els productes de qualitat que elaboren. En total hi participen 38 entitats de la XESB de 7 federacions diferents i augmenta el nombre de casetes, 30 en total davant les 24 de l'any passat.

La Fira Solidària de Nadal d'Economia Social està oberta tots els dies de la setmana en el següent horari: de dilluns a divendres de 12 a 21 hores, i dissabtes i diumenges d'11 a 21 hores.

A més, els dies 20 i 21 de desembre, els nens i nenes podran conèixer la patge Estel, que els porta un missatge de Ses Majestats, preocupades perquè l'any passat van demanar moltes joguines sexistes i bèl·liques. La seva tasca és sensibilitzar les famílies i criatures que han d'escriure les cartes perquè demanin altres tipus de jocs.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari