MediAmbient
Vine a la Festa de cloenda del Centre de la Platja!

Publicat el 26/09/2013

No us perdeu la festa, que se celebra diumenge 29 de setembre d'11 a 14 hores i que comptarà amb activitats obertes a tothom, com una demostració i taller de ball flamenc.

Diumenge 29 de setembre, d'11 a 14 hores, té lloc la Festa de cloenda del Centre de la Platja, l'equipament d'educació ambiental de referència en la divulgació i coneixement del litoral de Barcelona.

Programa

D'11 a 13h: Sessió de treball amb el Grup d'amics del Centre de la Platja. Es tracta de la primera reunió oberta a tothom per definir aquest nou col·lectiu. Cal confirmació prèvia abans del divendres 27 de setembre trucant al 932 210 348.

De 13 a 14 h: Jornada festiva oberta a tothom, que inclou demostració i taller de ball flamenc - donada la celebració de l'Any Internacional Carmen Amaya-, i passi de les fotografies més significatives d'aquest curs al Centre de la Platja, entre d'altres.

Enllaços relacionats

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari