MediAmbient
Il·luminació especial per St. Patricks Day

Publicat el 15/03/2013

Dissabte 16 de març al capvespre la font ornamental ubicada al Pg. de Gràcia amb Gran Via s'il·luminarà de color verd per celebrar St. Patricks Day.

Les fonts de la ciutat, a través de la font ornamental del passeig de Gràcia amb Gran Via, s'afegeix a la celebració de St Patrick's Day, patró d'Irlanda.

Divendres 8 de març l'Alcalde Trías va signar a Dublín, juntament amb el seu homòleg dublinès, Naoise Ó Muirí, una addenda a l'agermanament entre les dues ciutats, que data del 1998. Barcelona i Dublín, capital d'Irlanda, es mostren satisfetes amb els intercanvis, la cooperació i amb els resultats de l'addenda signada. Ambdues ciutats han acordat signar-ne una de nova per impulsar intercanvis, en diferents àmbits, per al període 2013-2016, i aprofundir en aquesta cooperació.

Promouen la cooperació en àrees clau
Els temes acordats en l'addenda signada són respecte a l'àrea d'economia (especialment la promoció de pràctiques innovadores i la formació laboral i creació d'ocupació), de cultura, turisme i administració electrònica i sistemes d'informació. En aquest darrer àmbit, es donen suport mutu als projectes dins el marc del City Protocol Society i de la Mobile World Capital per part de Barcelona i del Digital Maturity Model, en el cas de Dublín.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari