MediAmbient
11a Jornada de Prevenció de Residus - Conferència Internacional

Publicat el 01/08/2013

En aquesta edició, que se celebra el 14 de novembre, s'abordarà l'economia circular des de diferents perspectives.

El 14 de novembre se celebra la 11a Jornada de Prevenció de Residus, on s'abordarà l'economia circular des de diferents perspectives. Una oportunitat per presentar i discutir sobre el tema "Més enllà de la prevenció de residus, cap a una economia circular".

Enguany la Jornada de Prevenció serà organitzada conjuntament entre l'Agència de Residus (ARC) i l'Associació de Ciutats i Regions per al Reciclatge i la Gestió Sostenible de Recursos (ACR+) i tindrà un marcat caràcter internacional al coincidir amb l'Assemblea Anual de l'ACR+.

S'abordaran perspectives de futur des d'una dimensió climàtica, una dimensió econòmica i es debatrà sobre la transició cap a una economia circular.

Més informació

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari