MediAmbient
Aprofita la xarxa de jardins i parcs de la ciutat!

Publicat el 09/12/2013

Barcelona t'ofereix una diversitat d'espais verds per gaudir d'una estona de lleure, passejar i compartir moments d'esplai amb els que més t'estimes. Consulta la xarxa de parcs i redescobreix la natura de la ciutat.

Barcelona disposa d'una xarxa de jardins, parcs, avingudes arbrades, espais enjardinats i d'altres punts de ciutat que formen part del sistema del verd d'aquesta gran metròpoli. Es tracta d'entorns de verd que esdevenen sustent per a la vida de moltes espècies de flora i fauna que conviuen a la ciutat. Són espais en els quals, enmig del brogit urbà, podem percebre amb més claredat el pas de l'any, a través dels canvis estacionals de la vegetació i el cicle vital de les espècies que hi habiten.

Coneix la xarxa de parcs i jardins i viu amb intensitat les estacions de l'any, així com l'evolució de la vida animal i vegetal a la nostra ciutat.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari