MediAmbient
La Fàbrica del Sol modifica el seu horari

Publicat el 03/12/2012

A partir del dia 2 de gener, la Fàbrica del Sol canvia els seus horaris: estarà oberta de dimarts a divendres, de 10h a 14h i de 16:30 a 20h; i els dissabtes, de 10h a 14h i de 16h a 19h.

La Fàbrica del Sol és un equipament municipal d'educació ambiental que integra una sèrie de serveis dirigits a la ciutadania en matèria d'energies renovables, de medi ambient urbà i de sostenibilitat.

On som?
Pg. Salvat Papasseit, 1, 08003 Barcelona
Tel. 932 564 430
lafabricadelsol@bcn.cat
www.bcn.cat/habitaturba

Com hi podeu arribar?
Metro: L4, Barceloneta
Bus: 36, 45, 57, 59 i 157
Pàrquing de bicicletes i Bicing
TRAM Besòs, T4, Ciutadella | Vila Olímpica

Més informació:
www.bcn.cat/habitaturba

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari