MediAmbient




Colors de tardor i fruits d'hivern

Publicat el 14/10/2014

Aquest diumenge 19 d'octubre, primer taller del cicle "Fes de Casa Teva un Jardí"

Aquest diumenge 19 d'octubre té lloc a les 11 i a les 12 hores, al Jardí d'Aclimatació (Av. de l'Estadi, s/n), dedicat a "Colors de tardor i fruits d'hivern. Preparació del jardí per a l'hivern". Cal inscripció prèvia. Apunta't.

Colors de tardor i fruits d'hivern. Preparació del jardí per a l'hivern.
El jardí s'omple de colors a la tardor i es prepara per oferir aliment als ocells amb els saborosos fruits que molts arbustos els ofereixen. La preparació per a l'hivern i les tasques de manteniment que la vegetació precisa serà el que coneixerem en aquest taller.

Té lloc diumenge 19 d'octubre a les 11 i a les 12 hores, al Jardí d'Aclimatació (Av. de l'Estadi, s/n). Cal inscripció prèvia.

Centre de Formació del Laberint

Tf. 93 256 56 01

formacio.laberint@bcn.cat

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari