MediAmbient
Jornada m4all Day sobre mobilitat i accessibilitat

Publicat el 19/09/2013

El 21 de setembre té lloc la jornada "m4all Day", dedicada a la difusió de les solucions mòbils en l'àmbit de l'accessibilitat per a la millora de la qualitat de vida de les persones.


L'objectiu és apropar i divulgar aquest tipus d'aplicacions i dispositius mòbils a sectors d'usuaris potencials. Aquesta jornada se celebra coincidint amb la 18a Mostra d'Associacions de Barcelona que organitza l'Ajuntament de Barcelona en el context de les Festes de la Mercè.
La jornada té lloc al Mobile World Center ( Fontanella 2, Barcelona), així com en un estand de plaça de Catalunya.


El centre de competència m4All o 'mobilitat per a tots', treballa per garantir l'accés de tothom a les solucions mòbils, amb l'objectiu de millorar de la qualitat de vida de les persones. Desenvoluparà iniciatives en els àmbits de l'Accessibilitat, l'Avaluació, la Gestió i Captació de Recursos, la Capacitació, i la Responsabilitat Social Corporativa.

Més informació

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari