MediAmbient
El punt verd col·laborador Tabuenca, obert per la festa major de Gràcia

Publicat el 01/07/2014

El punt verd està ubicat al carrer de Guilleries 24, al districte de Gràcia, i obrirà els dies festius 15, 16 i 17 d'agost.

El Punt Verd de barri col·laborador Tabuenca romandrà obert els festius 15, 16 i 17 d'agost coincidint amb les dates de celebració de la Festa Major de Gràcia. Aquest equipament romandrà tancat del 22 al 29 d'agost (ambdós inclosos).

Aquest punt verd està ubicat al carrer de Guilleries 24, al Districte de Gràcia. El seu horari habitual és de dilluns a divendres, de 8.30 a 13.30h i de 16.00 a 19.00 h, i dissabtes de 10.00 a 13.00h. Del 24 de juny al 24 de setembre, els dissabtes és tancat.

Els punts verds de barri, com el punt verd col·laborador de Tabuenca, són instal·lacions ambientals de proximitat, situades en els barris de la ciutat, destinades a la recollida de residus de menys volum.

Consulteu el mapa de punts verds de la ciutat

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari