MediAmbient
Mapatge col·laboratiu al districte de Gràcia

Publicat el 28/01/2015

Emmarcat en la celebració dels 40 anys del primer itinerari ambiental que es va fer a Catalunya, el proper 31 de gener es durà a terme un itinerari per conèixer iniciatives sostenibles al districte de Gràcia (Vila de Gràcia, Vallcarca i el Coll). Vine!

La cita serà dissabte 31 de gener, a les 11h. L'inici de l'itinerari és l'Espai Jove La Fontana (carrer Gran de Gràcia, 190). Cal inscripció prèvia escrivint un correu a scea@scea.cat o trucant al 93 213 39 45.

Aquest mapatge col·laboratiu al districte de Gràcia, una ocasió excepcional per conèixer la Gràcia + Sostenible, està coordinat per l'equip de treball de la SCEA (Societat Catalana d'Educació Ambiental) que participa al Mapa Barcelona+Sostenible.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari