MediAmbient
Seminari en línia sobre Prevenció de Residus

Publicat el 04/10/2013

En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, l'Agència de Residus de Catalunya organitza dijous 10 d'octubre el primer seminari en línia per conèixer les novetats en el sector i aprofundir en estratègies i bones pràctiques de la mà dels seus autors.

El seminari s'inicia amb una presentació del Full de Ruta de la Comissió Europea sobre la política de residus europea per al període 2014-2020. Tot seguit s'explicaran les novetats del projecte i els recursos per a la cinquena edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (del 16 al 24 de novembre):

- Dia Temàtic de la Prevenció 2013: Dia de la Reutilització

- European Clean Up Day (ECUD)

Aquest seminari en línia (o webinar) Obrir document PDF s'impartirà en anglès el dijous 10 d'octubre de 10.30 a 12.30 hores. Per participar-hi, cal inscriure's a través d'aquest formulari i seguir les instruccions que rebreu posteriorment via correu electrònic per connectar-se el dia del seminari, en què haureu de tenir ordinador amb connexió a Internet, auriculars i micròfon (opcional). El sistema permet comunicació per xat.

Si teniu cap dubte, poseu-vos en contacte amb el Departament de Prevenció de Residus de l'ARC (Agència de Residus de Catalunya) a l'adreça electrònica setmanaprevencio.arc.tes@gencat.cat

Més informació

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari